Degelijk & kwalitatief afgewerkt bij Garage De Corte te Oosterzele

High Quality Premium Service Garage Since 1975

Een auto kopen in Oost-Vlaanderen

  • Degelijk en kwalitatief
  •  
  • Ophaalservice voor uw auto
  • Vakkundige herstellingen

Wilt u een nieuwe auto kopen bij een autoverkoper in Oosterzele, Oost-Vlaanderen? Dan zit u bij Garage De Corte helemaal goed! Wij zijn dé autoverkoper van Oosterzele en bieden een mooie collectie aan van auto’s van verschillende toonaangevende merken. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u alles over de verschillende automodellen vertellen en geven we u graag advies. Heeft u specifieke wensen of heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Wij denken met u mee en vinden samen uw droomauto waar u straks vele kilometers in maakt!

Bent u ook opzoek naar een auto?

Neem contact op

 

Een nieuwe of tweedehands auto kopen bij onze garage in Oosterzele, Oost-Vlaanderen

Als autoverkoper in Oosterzele hebben we een ruim aanbod aan auto’s en kunt u zowel een nieuwe als tweedehands auto kopen. Het aanschaffen van een auto is een grote beslissing en daarom helpen we u hier graag bij. Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen bij onze garage in Oosterzele, Oost-Vlaanderen heeft u de keuze uit drie merken: Opel, Isuzu en SsangYong. We bieden verschillende modellen aan van deze drie merken. Bent u op zoek naar een grote of kleine auto of wilt u misschien een bestelwagen kopen? Bij ons kan het allemaal!

Onze overige diensten

Naast dat u bij Garage De Corte in Oosterzele een nieuwe auto kunt kopen, kunt u bij ons bedrijf in Oost-Vlaanderen ook terecht voor herstellingen en onderhoud. Is uw huidige auto aan een reparatie toe of wilt u bijvoorbeeld een nieuwe laklaag laten aanbrengen? Wij helpen u verder. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten bent u verzekerd van de beste service.

Maak een afspraak bij onze autoverkoper in Oosterzele

Of u nu een nieuwe auto wilt kopen bij ons als autoverkoper in Oost-Vlaanderen of uw auto wilt laten herstellen, onze specialisten in Oosterzele staan voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)93 62 68 28 of een e-mail te sturen naar info@garage-decorte.be en maak direct een afspraak.