Degelijk & kwalitatief afgewerkt bij Garage De Corte te Oosterzele

High Quality Premium Service Garage Since 1975

Autogarage in Oosterzele

  • Degelijk en kwalitatief
  •  
  • Ophaalservice voor uw auto
  • Vakkundige herstellingen

Bij onze autogarage in Oosterzele kunt u terecht voor verschillende diensten. Door onze jarenlange ervaring en expertise profiteert u bij ons van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitstekende service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw auto weer zo goed als nieuw wordt. Of er nu onderdelen vervangen moeten worden, u andere autoschade heeft of als u een nieuwe laklaag wilt aanbrengen; als garagist in Oosterzele staan we voor u klaar!

Bent u ook opzoek naar een autogarage ?

Neem contact op

 

Laat uw auto herstellen in onze autogarage in Oosterzele

Als garagist in Oosterzele hebben we een ruime werkplaats waar we herstellingen, onderhoud en andere diensten uitvoeren. We repareren autoschade, herstellen de carrosserie, voeren zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit en verzorgen een technische keuring aan uw auto. Hiervoor gebruiken we de nodige efficiënte gereedschappen en originele materialen om binnen de afgesproken tijd klaar te zijn. Heeft uw auto het begeven en kunt u niet meer naar onze autogarage in Oosterzele rijden? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Wij halen uw voertuig op, bekijken de oorzaak van het probleem en voeren direct de nodige herstellingen uit. Als garagist in Oosterzele nemen we u alle zorg uit handen!

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als garagist in Oosterzele voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bespreek uw wensen en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze autogarage in Oosterzele. Bel ons op +32 (0)93 62 68 28, stuur een e-mail naar info@garage-decorte.be of vul ons contactformulier in.