Degelijk & kwalitatief afgewerkt bij Garage De Corte te Oosterzele

High Quality Premium Service Garage Since 1975

Diensten

Lakwerken

Wij zorgen ervoor dat uw laklaag er uit ziet als nieuw door het gebruik van de nieuwste lak- en spuittechnieken! Voor een optimale bescherming tegen uv-stralen gebruiken wij een lagensysteem. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer moet maken over verkleuringen.

Autoschade

Het hele team gaat altijd te werk volgens strikte richtlijnen. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat het werk altijd perfect afgewerkt wordt. Daarvoor investeren wij ook regelmatig in de nieuwste materialen die gebruikt worden tijdens het repareren.

Ophaaldienst

Soms kan het wel eens voorkomen dat u auto het begeeft. Op die momenten kunnen wij u van dienst zijn met onze ophaalservice. Na het vlot ophalen van u voertuig gaan wij rechtstreeks naar de werkruimte waar wij het probleem kunnen opsporen en herstellen.

... en meer!

Daarnaast staan wij paraat voor nog meer services. Dit omvat onder andere het onderhouden van uw auto, zowel klein als groot, het technisch keuren van uw auto en ervoor zorgen dat hij in orde staat voor een keuring. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.