Degelijk & kwalitatief afgewerkt bij Garage De Corte te Oosterzele

High Quality Premium Service Garage Since 1975

Een Isuzu auto kopen in Oost-Vlaanderen

  • Degelijk en kwalitatief
  •  
  • Ophaalservice voor uw auto
  • Vakkundige herstellingen

Een Isuzu auto kopen doet u bij dé autospecialist in Oost-Vlaanderen: Garage De Corte! Ons bedrijf is gevestigd in Oosterzele. We hebben een ervaren team van specialisten die al vele auto’s hebben verkocht, maar ook onderhoud en herstellingen uitvoeren. We bieden zowel nieuwe als tweedehands auto’s aan en hebben een mooi en ruim aanbod.

Bent u ook opzoek naar een auto?

Neem contact op

 

Welk model Isuzu wilt u kopen bij ons in Oost-Vlaanderen?

Wanneer u een Japanse auto wilt kopen in Oost-Vlaanderen, raden wij aan om voor het merk Isuzu te kiezen. Deze autoproducent brengt zowel auto’s, vrachtwagens als autobussen op de markt. Ze bieden verschillende series aan: D-Max en N-Serie. Beiden series vindt u bij onze autogarage in Oosterzele. De D-Max serie bestaat uit auto’s met laadbakken en de N-Serie bestaat uit vrachtwagens. Voor welk model u ook kiest, wij helpen u graag. We vertellen u meer over dit Japanse merk en geven u op basis van uw wensen deskundig advies.

Neem contact met ons op

Wilt u voordat u een Isuzu auto gaat kopen bij ons in Oost-Vlaanderen, eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op +32 (0)93 62 68 28, stuur een e-mail naar info@garage-decorte.be of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en diensten.